Click to get Flash Player
Get Adobe Flash player

or try to enable JavaScript and reload the page

SC My Network 2003 SRL

          Firma SC My Network 2003 SRL este localizata in Bucuresti, Sector 4 si a fost infiintata in anul 2003 avand ca domeniu principal de activitate montarea/instalarea de antene digitale. Pe parcursul anilor compania si-a dezvoltat domeniile de activitate.

          In prezent compania noastra desfasoara numeroase activitati in domeniul telecomunicatiilor si nu numai, dupa cum urmeaza:
  • Instalari si mentenanta antene satelit; activitati desfasurate in urma contractelor incheiate cu majoritatea providerilor de servicii DTH de pe teritoriul Romaniei;
  • Executie retele, instalari clienti si mentenanta pentru serviciile CATV;
  • Instalare fibra optica(retele aeriene si subterane);
  • Cablari structuratate pentru retele TV, Date si Voce;
  • Instalari echipamente retelistica si accesorii, sisteme de securitate;
  • Suduri si masuratori Fibra Optica;
  • Instalari si mentenanta aparate aere conditionat: Instalare, Intretinere, Igienizare, Inspectii tehnice perioadice(pentru aparatele de uz casnic si industrial);
          SC My Network 2003 SRL dispune de un parc auto format dintr-un numar de peste 20 de autoturisme (Dacia Logan, Dacia Logan Van, Fiat Doblo, Opel Astra Caravan, Daewoo Matiz, Renault Master). Autoturismele sunt echipate cu: aparate profesionale pentru reglajul antenelor digitale, scari de aluminiu, truse de scule, sertizoare, bormasini, etc. care fac posibila realizarea profesionala si in timp util a solicitarilor care vin din partea firmelor colaboratoare si a clientilor (persoane fizice).
Instalari antene
          Compania SC My Network 2003 SRL dispune de specialisti pentru toate serviciile prestate, angajatii societatii avand experienta si vechimea necesara pentru rezolvarea oricarui tip de solicitare. Priceperea si profesionalismul angajatiilor companiei poate fi confirmata de catre colaboratorii nostrii, dar si prin prezentarea lucrarilor executate de-a lungul timpului.
          Compania isi desfasoara activitatea pe raza Municipiului Bucuresti, Jud. Ilfov, Jud. Giurgiu, Jud. Ialomita, Jud. Calarasi, Jud. Dambovita, iar la cerere, echipele noastre se pot deplasa oriunde in tara pentru executarea oricarui tip de lucrare.

          Pentru orice informatie suplimentara, nu ezitati sa ne contactati!